5 Rejab, 1441 A.H.
  • A  A  A  A  A  
Perutusan Pengarah Pertanian Negeri

 

ASSALAMUALAIKUM W.B.T DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan rahmat dan keizinanNya, laman sesawang Jabatan Pertanian Negeri Melaka kini berwajah baru dan lebih interaktif. 

Laman ini merupakan antara cabang penyebaran maklumat dan informasi yang penting di antara jabatan dan orang ramai. Saluran media seperti ini akan dapat membantu segenap lapisan masyarakat memperolehi maklumat berkaitan Jabatan Pertanian Negeri Melaka dalam bentuk yang interaktif, berkesan dan menjimatkan masa.

Justeru itu, diharapkan agar segala maklumat dan informasi yang terkandung di dalam laman sesawang ini yang merangkumi teknologi, khidmat nasihat teknikal serta aktiviti terkini Jabatan Pertanian Negeri Melaka akan dapat membantu mereka yang ingin menceburi bidang pertanian ke arah yang lebih produktif dan progresif. Selain melalui laman ini, info terkini juga boleh dicapai melalui Facebook, Twitter dan juga IG Jabatan Pertanian Negeri Melaka. 

Sekian sahaja, selamat melayari laman sesawang ini.

 

“MELAKA BERWIBAWA”

“PINTAR, HIJAU, BERSIH

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

 

Salam hormat,

MOHD RASYDAN BIN MOHD YUSOP

Pengarah Pertanian Negeri Melaka

Jabatan Pertanian Negeri Melaka
Aras 4, Wisma Negeri,
Jalan Wisma Negeri,
Kompleks MITC,
Hang Tuah Jaya,
75450 Ayer Keroh, Melaka

Tel: 606-2324293
Fax: 606-2326357

Email : agricmelaka@gmail.com

Tarikh Kemaskini : 

[site_last_modified]

Soalan Lazim  I Peta Laman  I  Penafian  I  Dasar Keselamatan dan Privasi  I  Hakcipta

Sesuai dipapar menggunakan IE 9.0, Mozilla Firefox 6.0, Google Chrome 14.0 & ke atas dengan menggunakan resolusi 1024 x 768
Hakcipta terpelihara 2011 © Jabatan Pertanian Negeri Melaka

Penafian :

Jabatan Pertanian Negeri Melaka tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang kehilangan dan kerugian yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi dari laman ini.